Home
Terug
Reageer!
gebroeders Van Limburg gebroeders Van Limburg
gebroeders Van Limburg
Nederlands
Deutsch
English
Français

Disclaimer
Design: LaVerbe

Bijeenkomst 6 oktober in 't Arsenaal

De middeleeuwse markt op 28 augustus was een groot succes. Duizenden mensen hebben genoten van een nieuw evenement in Nijmegen. De Stichting Gebroeders van Limburg heeft het plan opgevat ook volgend jaar een dergelijk evenement te organiseren. Voorlopig is het weekend van 26/27 augustus vastgesteld als het Gebroeders van Limburg Weekend.
De voorbereiding voor dit evenement start op 6 oktober a.s. met een bijeenkomst voor iedereen die aan het Gebroeders van Limburg Weekend 2006 zou willen meewerken. Op deze avond zullen we een korte film laten zien van de markt op 28 augustus en medewerkers van de Stichting Gebroeders van Limburg, 't Scapreel en Die Landen van Herwaarts Over, de organisaties voor Levende Geschiedenis die meewerkten, zullen de plannen voor volgend jaar presenteren.

De toegang tot deze avond is gratis en voor iedereen toegankelijk. Wij hopen op veel belangstelling van individuele Nijmegenaren maar ook vertegenwoordigers van scholen, muziekverenigingen, theatergezelschappen et cetera. Kortom, iedereen die genoten heeft van de middeleeuwse markt en optocht op 28 augustus die bij wil dragen aan dit evenement in 2006.

Opgeven is niet nodig. De bijeenkomst vindt plaats in 't Arsenaal, in het centrum van Nijmegen en begint om 20.00 uur.

gebroeders Van Limburg